سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد

«منیره ترز بصیر» رابط شبکه‌های معاند از کشور اخراج شد

یک مقام آگاه گفت: یکی از مرتبطین شبکه‌های معاند تحدید نسل ایران به نام دکتر منیره ترز بصیر توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) در آبان ماه سال گذشته دستگیر و روانه زندان اوین شد و در نهایت با ورود دستگاه قضا از کشور اخراج شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۱۹۸۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مقام آگاه گفت: «منیره ترز بصیر» یکی از عناصر اصلی، با سابقه و دو تابعیتی شبکه تحدید نسل ایران که رابط اصلی شبکه معاند بین‌المللی با شبکه نفوذ داخلی بود و سال‌ها در قالب صندوق جمعیت سازمان ملل (UNFPA) پروژه‌های ضد جمعیتی را در کشور پیش می‌برد، در آبان ماه سال گذشته و همزمان با اغتشاشات «زن، زندگی، آزادی» توسط سازمان اطلاعات سپاه، جلب و به زندان اوین منتقل گردید.

وی افزود: اقدامات سوء و مجرمانه و ارتباطات نامبرده در داخل و خارج از کشور، با طراحی عملیات‌های پیچیده اطلاعاتی چندین سال تحت اشراف پاسداران گمنام امام زمان (عج) قرار داشت و مستندسازی می‌شد که اهم آن به شرح ذیل می‌باشد:

- دکتر بصیر طی همکاری‌های نزدیک با یکی از سرویس‌های اطلاعاتی اروپایی، با استفاده از ارتباطات گسترده‌ای که با سفارتخانه‌های بیگانه در ایران برقرار نموده بود، بودجه‌های چند میلیون دلاری از این سفارتخانه‌ها دریافت می‌کرد تا پروژه‌های اجتماعی و ضد جمعیتی نظام سلطه را در کشور پیاده نماید. نکته جالب توجه اینکه غالبا مبالغ مذکور با عناوین به ظاهر بشردوستانه و از سوی کشور‌هایی تامین می‌شد که میلیون‌ها دلار از پول‌ها متعلق به ایران را در بانک‌های خود مسدود کرده‌اند.

- یکی از کارویژه‌های خانم بصیر و مرتبطین وی، تصمیم‌سازی و انحراف مسئولین جهت جلوگیری از اجرای «سیاست‌های کلی جمعیت» ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری بود که این کار با لابیگری، چانه‌زنی و پول‌پاشی‌های گسترده انجام می‌شد. همین اقدامات موجب شد تصویب اولین قانون حمایتی برای ترویج فرزند آوری در کشور، قریب به یک دهه عقب بیفتد. با این وجود پس از تصویب «قانون جوانی جمعیت» بصیر با سوء استفاده از جایگاه شغلی مرتبطین خود و لابیگری با برخی مدیران در سطوح مختلف نظام تلاش وافری نمود تا جلوی اجرای این قانون گرفته شود.

- قبح‌زدایی و رسمیت‌بخشی به منحرفین جنسی به خصوص روسپیان، همجنس‌بازان و... در پوشش پیشگیری از بیماری‌های مقاربتی مانند ایدز، HPV و... یکی از کارویژه اصلی بصیر در یک دهه گذشته بوده است. بر همین مبنا با بزرگنمایی‌های غیرعلمی و بی‌پشتوانه درمورد این طیف از بیماری‌ها، باید قبح اعمال غیراخلاقی و غیردینی گروه‌های منحرف جنسی به ویژه روسپیان و همجنس بازان، در بین عموم جامعه خصوصا نوجوانان و جوانان از بین می‌رفت؛ در مرحله بعد، با الگوگرفتن از کشور‌های غربی و آمریکایی، این افراد باید در قالب استفاده از نماد‌های مخصوص و حتی برگزاری «رژه افتخار» در خیابان‌ها، انحرافات اخلاقی خود را در بین عموم جامعه آشکار می‌نمودند. در نهایت، بصیر رسمیت بخشی به این گروه‌ها با تصویب قوانین حمایتی را هدف گذاری کرده بود.

- منیره ترز بصیر با تسهیلگری جهت اعزام افراد به سفر‌های خارجی و اروپایی، تولید رزومه علمی و بین‌المللی با استفاده از جایگاه خود در صندوق جمعیت، انعقاد قرارداد‌های مطالعاتی با کارمزد دلاری، شبکه‌ای از منابع اطلاعاتی را بین کارکنان نهاد‌های مختلف دولتی و حاکمیتی ایجاد کرده بود و از این طریق داده‌های حساس و محرمانه کشور را در زمینه‌های بهداشت و سلامت، موشکی، نقشه‌های زیرساختی، معادن مهم و ... جمع‌آوری و به اعتراف خود به خارج از کشور ارسال می‌کرد.

- یکی از جالبترین اقدامات بصیر، مسئولیت شبکه پنهان و ساختارمند یکی از فرقه‌های ضاله و الحادی بود که ریشه در هند دارد. مناسک انحرافی این فرقه کاملا مغایر با اسلام و اصول دینی مانند توحید، معاد و ... است. منیره ترز بصیر اخیرا و پس از اتمام تحقیقات و فرآیند قضایی با هماهنگی‌های صورت گرفته، از کشور اخراج گردید. با اقدام قضایی بر روی بصیر و اعضای اصلی این فرقه که روند جذب تصاعدی پیروان جدید را دنبال می‌کرد، در ایران منحل شد. در این پرونده، بیش از ۳۰ نفر از مرتبطین وی نیز مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار